Den lilla familjen

Den lilla familjen i sin helhet. Barnreumatism. Utbrändhet. Lycka och olycka.

Skär Torsdag

Publicerad 2013-03-28 11:40:31 i Allmänt,

Skärtorsdag. Nej, jag tänker inte klä ut mig till Påskkärring. Inte påskhare heller för den delen. 
Och häxa har jag varit från den dagen jag föddes, men någon blåkullefärd blir det nog inte. Förlustar mig hellre med en trevlig och snygg karl i verkligheten än med djävulen. 
Men lite påsksnapsar och häxbrydger tänker jag inmundiga (fast kanske inte idag).
Jag hörde en fågel viska i mitt öra att min mamma hade köpt punsch sist hon åkte ålandsbåt, så det tänker jag kräva till påskkaffet!! Jag älskar punsch!! 
 
 
 
 
I övrigt så är den trötta och sönderstressade häxan i behov av en vila och en rejäl fylla! Ja, det låter lite illa för er med 'fina' öron, men supa mig full är vad jag behöver. 
Någon!? .....någon som vill joina mig?? 
 
 
Och dotter är fortfarande sjuk. MEN idag när vi var på öronmottagningen så tyckte läkaren att det såg bättre ut. Det kom endast ut klar vätska ur örat. Så vi ska fortsätta 'dunder'pencillinet i fem dagar till. Den nya odlingen de tog sist visade på att hon hade en halsfluss-bakterie i örat. En streptokock (eller flera). 
 
 
Om hon fortfarande har feber efter storhelgen, så skulle vi ringa och få en akuttid. Annars så hoppas vi på att hon blir frisk och endast behöver gå på en koll längre fram i Maj. 
 
Så, nu är det Påsk och det är helt lagligt att äta hur mycket godis man vill! 
 
 
GLAD PÅSK!
 
 
 
 
 
 
Glöm inte att ge någon en puss till påsk. 
 
 
Med kärlek. <3
 
 
.

Om

Min profilbild

Mamma Lena

Den lilla familjen: Mamma Lena, dotter och bonushundar. Dotter lever med barnreumatism (JIA) och mamma Lena sprang in i väggen för x antal år sedan. Bloggen kan innehålla spår av ironi och en stor dos 'glimten i ögat'.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela